Dags för nya golv i köket eller i vardagsrummet?

Vi lägger nya golv, samt slipar och renoverar gamla golv.

Tjänster Benavides Golv

Golvslipning

Vi på Benavides Golvservice har många års erfarenhet av golvslipning av olika golvtyper. Vi erbjuder dig som är privatperson eller företagare en kostnadsfri konsultation smidigt via telefon. Vi utför golvslipningar i hela Stockholmsområdet. Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig att fixa drömgolvet.

Vi använder oss av både hårdvaxolja, lack, olja och lasyr. Vi har flera års erfarenhet som garanterar ett väldigt bra slutresultat. Vår erfarenhet har även gett oss ett öga för det inredningsmässiga. Detta hjälper dig som kund att matcha golvet med den övriga inredningen. Vi erbjuder golvslipning av 
alla typer av parkett och trägolv. 

Olika typer av golv

Oavsett anledning till varför du vill byta golv, så är det viktigt för oss att det bästa materialet på marknaden används till dig som kund. Ett högkvalitativt golv är ett väldigt hållbart val. Med experter på golvläggning som alltid strävar efter de bästa resultaten, så vågar vi garantera dig att drömgolvet blir ditt.ssen börjar alltid med ett möte när du har kontaktat os. Därefter 

Tjänster Benavides Golvservice

Laminatgolv

Laminatgolv är ett lite hårdare golv och mer tåligt för dagligt slitage. Laminatgolv finns i mängder av utföranden och imiterar riktiga trägolv. Denna typ av golv är att föredra när man inte vill spendera allt för mycket pengar. Golvet ger en lite råare och kall känsla. 

Tjänster Benavides Golvservice

Parkettgolv

Parkettgolv finns i flertalet olika utföranden och är en av de absolut mest populära val av trägolv. Man kan välja bland flertalet olika träslag. Parkettgolv går att slipa om ett antal gånger för en uppfräschning och/eller pigmentering av golvytan.

Tjänster Benavides Golvservice

Massivt trägolv

Ett massivt trägolv är oerhört vackert och ger ett mer levande intryck. Golvet består helt och hållet av trä och kan därmed slipas om flertalet gånger för uppfräschning. Denna typ av golv känns mjukare och varmare. De vanligaste träslagen för massiva golv är gran och furu.

Golvläggning

Vår ambition är att göra allt för att kunden ska få den största möjliga valutan för pengarna. För att uppnå det, ser vi till att erbjuda kunden en god upplevelse genom hela processen. Från allra första kontakten, till det färdiga golvet. Med hjälp av högsta kvalitet på materialet vi använder och Sveriges bästa golvläggare, garanterar vi att du kommer att vara supernöjd med slutresultatet.

Processen börjar alltid med ett möte när du har kontaktat oss. Därefter besöker vi dig, går igenom dina önskemål och dina eventuella frågor.

Det är viktigt att tänka på var i bostaden golvbytet ska utföras. Utseendet går sedan att variera i oändlighet med olika träslagsval, parkettmönster och så vidare.

Ett golvbyte kan verkligen göra en oerhörd skillnad i ett rum. Genom att satsa på kvalitet och professionellt hantverk, kommer resultatet att framhäva det bästa med rummet. 

Tjänster Benavides Golvservice
Benavides Golvservice AB logotype

Fyll i dina uppgifter, samt välj vilken tjänst
du är intresserad av. Vi återkommer sedan
till dig så snart vi kan.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy